Wie zijn wij


Digitransfer is een bedrijf gespecialiseerd in het bedrukken van textiel, canvas doek, vlaggen, posters en nog diverse andere producten waarbij kwaliteit, service, korte levertijden, betrouwbaarheid en een scherpe prijs onze belangrijkste kenmerken zijn.
Met ons team van enthousiaste en gemotiveerde medewerkers alsmede ons in eigen huis ontwikkelde productieproces zijn wij in staat om flexibel en snel op uw wensen te reageren.

Dit alles zorgt ervoor dat wij tegen uiterst concurrerende tarieven onze shirts kunnen bedrukken in zowel kleine als grote oplagen. Neem gerust de proef op de som en vergelijk ons met andere aanbieders en u zult tot de conclusie komen dat u bij ons aan het juiste adres bent.

Met onze interactieve dynamische website is het nu nog leuker om zelf een shirt samen te stellen. Online ziet u het shirt veranderen en ook de prijs wordt automatisch aangepast. Kijk eens rustig rond op onze site en ontdek zelf hoe leuk het is om tegen een betaalbare prijs een leuk shirt , spandoek, vlag, canvas doek of autosticker te ontwerpen.
Wij wensen u veel ontwerp plezier met onze 
nieuwe "Product Creators". 

Het Digi -Team.

Digitransfer vof
Papland 19R
4206 CK Gorinchem
Tel: (+31) 0183 820209
K.v.K 110.59685
BTW nr: 8134.39.188.B01