Wie zijn wij

Digitransfer is als bedrijf gespecialiseerd in het bedrukken van textiel (voor dames, heren, kinderen en baby’s), canvasdoeken, vlaggen, posters en diverse andere producten. Onze belangrijkste kenmerken zijn kwaliteit, betrouwbaarheid, service, korte levertijden en lage prijzen. Met ons team van enthousiaste en gemotiveerde medewerkers zijn we in staat om flexibel en snel op wensen te reageren. Dit alles zorgt ervoor dat wij tegen concurrerende prijzen in kleine of grote oplage onze producten kunnen bedrukken.

Op de interactieve en dynamische website kun je gemakkelijk en snel een product samenstellen. Het ontwerp met het product in een bepaalde kleur en daarop de gewenste bedrukking zie je direct voor je. Ook de prijs wordt automatisch aangepast aan het ontwerp zodat je altijd precies weet wat een product gaat kosten. Producten kunnen al vanaf een enkel item besteld worden waardoor wij een aantrekkelijke leverancier zijn voor particulieren.

Ook als zakelijke partner op het gebied van productbedrukking is Digitransfer een goede partij (zie de pagina ‘Referenties’). Onze unieke ontwerpmodule kan in de huisstijl van een organisatie worden weergegeven, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over het bestelproces. Daarnaast verzorgen wij het voorraadbeheer, de gehele productie en eventueel de verzending van de producten naar de klanten.

Veel plezier met het ontwerpen van producten uit ons ruime assortiment, en neem bij vragen gerust contact op!

Het Digi -Team

Digitransfer vof
Papland 19R
4206 CK Gorinchem
Tel: (+31) 0183 820209
K.v.K 110.59685
BTW nr: 8134.39.188.B01