Foto shirt bedrukken.
Je eigen foto op een T-shirt.

Je eigen foto op een shirt kan eenvoudig worden gerealiseerd met de digitransfer shirtcreator.
Foto shirt, alles is mogelijk. T-Shirt of Polo bedrukken, alles is mogelijk. Laat je verassen door de ongekende mogelijkheden.

Foto shirt bedrukken. Uw foto op een T-shirt bedrukken. Foto shirt bedrukken.
Digitransfer is een klein bedrijf gespecialiseerd in het bedrukken van T-shirts en Polo's waarbij kwaliteit, service,korte levertijden, betrouwbaarheid en prijs onze belangrijkste kenmerken zijn.
 

1.-Alle offertes/aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij zij een termijn voor aanvaarding bevatten. Indien een offerte/aanbieding vrijblijvend aanbod bevat en dit door de opdrachtgever of koper wordt aanvaard,heeft Digitransfer het recht het aanbod binnen twee dagen na ontvangst van de aanvaarding te herroepen. De aanbiedingen zijn gebaseerd op de eventueel bij de aanvrage van de zijde van de opdrachtgever of koper verstrekte gegevens.

Foto shirt bedrukken:

2.-Toezeggingen door en afspraken met ondergeschikten van Digitransfer binden Digitransfer slechts voor zover deze toezegging en/of afspraken door Digitransfer schriftelijk zijn bevestigd.

 3.-Alle overeenkomsten zijn geldig zodra de opdracht is gegeven aan Digitransfer. Alle opdrachten die uitgevoerd zijn kunnen niet terug gedraaid worden. Het doorgeven van verkeerde bestellingen o.a. verkeerde maten, kleuren, bedrukkingen, borduringen, kan Digitransfer niet aansprakelijk gesteld worden.

Foto op een T-shirt bedrukken?

4.-Artikelen die worden besteld als proef o.a. voor kleuren en maten worden niet teruggenomen, mits het aan de kleding zelf ligt. (o.a. gaten, foutieve stiksels)

 Artikel 3: PRIJZEN

1.-Prijzen in offertes, opdrachtbevestigingen of anderszins genoemde bedragen, gelden inclusief omzetbelasting.

 2.-Prijzen in offertes, opdrachtbevestigingen of anderszins genoemde bedragen voor wederverkopers,  gelden exclusief omzetbelasting tenzij anders vermeld.  

3.-De door Digitransfer genoemde prijs is gebaseerd op inkoopprijzen en op andere kostenfactoren. Wanneer een van de prijsbestanddelen na totstandkoming van de overeenkomst en voor algehele uitvoering ervan wordt verhoogd, is Digitransfer gerechtigd de overeengekomen prijs naar rato te verhogen. Kostenfactoren zijn onder meer valutaschommelingen die betrekking hebben op de door Digitransfer ingekochte zaken, invoerrechten, belastingen, heffing, rechten en dergelijke, ook indien de verhoging daarvan ten tijde van het totstandkoming van de overeenkomst voorzienbaar was. Indien de hier bedoelde prijsverhoging meer dan 10% bedraagt heeft de opdrachtgever of koper het

index    alles_is_mogelijk   baby_kleding_drukken   bedrukken_van_textiel   bedrukte_textiel   carnaval_kleding_drukken   dartshirt_bedrukken   drukkerij   evenementen_shirt   foto_shirt   foto_t-shirts   fun_slogan   fun_slogans  geboortekaart_drukken   goedkoop   gratis   kado_tip   kerst-cadeau   kleding  kleding_bedrukken   koninginnedag   leuk_kado   logo_shirt  moederdag  nederland_duitsland  nederland_finale  nederland_halve_finale  nederland_kwart_finale  nederland_tsjechie  oranje  oranje_shirt  oranje_supporters   oranje_supportersvereniging   oranje_vereniging   promo_shirts   promo_t-shirt   promotie_artikelen   promotie_shirt   promotie_shirts   relatiegeschenken   sinterklaas  supportersclub_oranje  supportersvereniging  textiel_drukkerij   textieldrukkerij   t-shirt_bedrukken   t-shirt_logo   t-shirt_print   tshirts_bedrukken   t-shirts_bedrukken   t-shirts_logo   vaderdag   vakantie  valentijn   vrijgezellenfeest   home