Loading
Kies product
 
Orientatie
Liggend
Staand
 
Formaat (CM)
Vul hieronder de maat in (cm)
Terug naar boven

Productinformatie

Bedrukking


- De naam digitransfer heeft totaal geen link met het bedrukken van Textiel. Dus toen ik deze beoordelingsmail binnen kreeg, wist ik ook niet voor welk bedrijf dat was. (Dit had ik zelfs al bij de bevestigingsmail van mijn bestelling van tshirts). Verder zegt de slogan... "Maakt het persoonlijk"... ook helemaal niets over het doel van de site... (de tekst onder het logo linksboven moet duidelijk maken wat ik kan doen op jullie site). Je moet er zeg maar niet vanuit gaan dat ik als "surfende internetter" weet op welke site ik te recht kom. Op mijn site heb ik dat zo opgelost: http://www.biernavigatie.nl/ Nog veel meer bruikbare tips kan je trouwens vinden dit boek (Gratis PDF download!) http://www.schrijvenvoorinternet.nl/alleen-voor-mijn-gewaardeerde-relaties/ Succes met jullie bedrijf. Paul Meijnen BierNavigatie
+ Grote fotoruimte voor en achter. Mogelijke afdruk op de mouw. Gekleurde shirts.
- Het daadwerkelijke format is moeilijk in te schatten. De kleinste letter op de achterkant kwam loeigroot uit de doos.
+ Stak verzorgd!
 

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Email: info@digitransfer.info
Tel: (+31) 0183 82 02 09

Vlaggen bedrukken voor allerlei gelegenheden

Vlaggen bedrukken doen wij goed en goedkoop, of we nu een vlag bedrukken voor een huwelijk, jubileum en diploma of je wilt een vlag laten bedrukken na een geboorte. Voor een eigen vlag ontwerpen ben je bij ons aan het juiste adres. Een vlag bedrukken kun je doen omdat je zelf iets te vieren hebt. Of je wilt een vlag laten bedrukken met een bepaalde landsvlag (bijvoorbeeld Engelse, Amerikaanse of Surinaamse), themavlag, of afbeelding erop. Een vlag ontwerpen is ook heel leuk als cadeau, voor een gezin met pasgeboren baby, iemand die geslaagd is voor een diploma of een echtpaar dat een huwelijksjubileum viert. Een vlag laten bedrukken kan bij ons in diverse afmetingen, uiteenlopend van 70 x 100 cm tot zelfs wel 200 x 300 cm.

Vlag bedrukken van uitstekende kwaliteit

Vlaggen bedrukken houdt bij Digitransfer in dat de items volledig doordrukt worden, zodat de afbeelding op de achterzijde in spiegelbeeld zichtbaar is. Een vlag bedrukken gebeurt bij ons op een gevelvlag die volledig is afgewerkt met een zoom aan de mastzijde, en die een band met lusje en koord voor bevestiging heeft. Vlaggen laten bedrukken kan bij ons al vanaf één stuk, er is geen minimale afnamehoeveelheid en er zijn geen extra kosten verbonden aan kleinere hoeveelheden. Vlaggen laten maken bij ons is een duidelijk en gemakkelijk proces waarbij je direct inzicht hebt in de kosten en mogelijkheden.

Vlaggen bedrukken doen wij overigens niet alleen voor particulieren, een vlag ontwerpen kunnen ook winkeliers, verenigingen of organisatoren van sportevenementen doen om wat extra aandacht te vragen of een bepaalde actie te benadrukken. Voor evenenmenten kun je behalve een vlag ook een poster laten afdrukken of shirts en caps laten bedrukken.