Nieuwe bedrijfskleding – overhemden/blouses en jassen

0

We hebben weer nieuwe artikelen in ons assortiment, namelijk overhemden / blouses en jassen! Van organisaties die bedrijfskleding door ons hebben laten bedrukken, kregen we steeds vaker de vraag of we ook overhemden en jassen in ons assortiment konden opnemen. Hier hebben we gehoor aan gegeven, de artikelen staan online. Zo is er voor elke organisatie passende bedrijfskleding.

Overhemden/blouses bedrukken

Personeel is het visitekaartje van een bedrijf, je wilt dan ook dat zij een verzorgde en professionele uitstraling hebben. Het bedrukken van een overhemd voor heren of een blouse voor dames is dan ook erg geschikt voor branches waarin medewerkers direct contact met klanten hebben, zoals de retail en horeca. Daarnaast is het bedrukken van overhemden ook een uitkomst als je namens een bedrijf binnenkort op een beurs of congres staat.

Bij Digitransfer kun je ieder item per stuk bestellen, geen gedoe met met minimale afnamehoeveelheden of orderwaarden dus! Dit is perfect voor de zelfstandig ondernemers onder ons. Ook voor ZZP’ers is het van belang om professionele bedrijfskleding te hebben, bij ons is dit makkelijk te regelen!

We hebben drie soorten; longsleeve, shortsleeve en denim. Voor elk soort bedrijf is er dan ook een model dat goed past. Bekijk de overhemden hier!

Bedrijfskleding overhemd blouse bedrukken logo

Longsleeves – verkrijgbaar in wit, oranje, fuschia, rood, turquoise, donkerblauw, groen en zwart

Bedrijfskleding blouse overhemd bedrukken korte mouw logo

shortsleeves – verkrijgbaar in wit, oranje, fuschia, rood, turquoise, donkerblauw, groen en zwart

Bedrijfskleding spijkerblouse overhemd denim bedrukken logo

Denim – verkrijgbaar in blue denim, dark blue denim en light blue denim

Jassen bedrukken

Bedrukte jassen met het logo of reclame van je bedrijf geven het personeel een nog betere herkenbaarheid. Tevens vergroot het de naamsbekendheid, omdat de merknaam vaker wordt gespot. Een bedrukte jas maakt een bedrijfskledinglijn helemaal compleet. Je bent dan voor elk seizoen en weertype bestand, zodat niks je meer tegenhoudt om het bedrijf naar de top te brengen!

Voor verschillende weersomstandigheden hebben we een jas. Zo hebben we drie softshell jacks, een winddichte, een volledig waterdichte en één met capuchon. Daarnaast hebben we windjacks en een bodywarmer. Alle artikelen hebben een topkwaliteit waardoor het lang meegaat. Bekijk alle jassen hier!

Bedrijfskleding jacks jas bedrukken logo

Softshell winddicht & spatwaterdicht – verkrijgbaar in zwart, donkerblauw en grijs

Bedrijfskleding jacks jassen bedrukken logo

Softshell Capuchon winddicht & waterproof – verkrijgbaar in zwart, donkerblauw, limegroen, oranje, grijs, rood, blauw en wit

Bedrijfskleding jacks jassen waterdicht bedrukken logo

Softshell winddicht & waterproof – verkrijgbaar in zwart, donkerblauw, limegroen, oranje, grijs, rood, blauw en wit

Bedrijfskleding windjack bodywarmer bedrukken logo

Bodywarmer – verkrijgbaar in zwart, donkerblauw, oranje en wit Windjack – verkrijgbaar in wit, oranje, rood, blauw, donkerblauw, grijs en zwart

 

Overige bedrijfskleding

Naast overhemden en jassen heeft Digitransfer een groot assortiment van bedrijfskleding. Bij ons kun je
t-shirts, polo’s en sweaters met je logo bedrukken. Hierdoor is er voor elk soort organisatie een passende bedrijfskledinglijn. Houd bij het bedrukken wel altijd rekening met de regels van de Belastingdienst, het Digiteam kan u daarbij helpen!

 

About Author

Marketeer bij Digitransfer B.V.

Leave A Reply