De leukste Travel shirts ☀️️🌴 – Bestel je hier

0

Nog even en het is weer zomer! En als ik aan de zomer denk dan denk ik aan dagjes naar het strand, barbecueën, s’avonds kampvuur met vrienden en vrolijke zomer outfits. Ik heb daarom alvast de leukste travel shirts voor je op een rijtje gezet. Wil je al onze travel designs bekijken? Neem dan een kijkje in de Themashop.

Populairste travel shirts:

Zomer shirts - Life is better in flipflops

Klik hier om het ‘Life is better in flip flops’ shirt te bestellen.

Travel shirts - Talk to the palm

Klik hier om het ‘Talk to the palm’ shirt te bestellen.

Travel shirts - You drive me coconuts

Klik hier om het ‘You drive me coconuts’ shirt te bestellen.

Travel shirts - Travel iconen

Spreek je de taal niet van het land waar je naartoe reist?  Bestel dan het travel shirt met iconen, zodat je alleen nog maar hoeft te wijzen als je bijvoorbeeld een kop koffie wilt drinken, of als je wifi nodig hebt. Klik hier om het ‘Travel iconen’ shirt te bestellen.

Travel shirts - Smile palm tree

Klik hier om het ‘Smile’ shirt te bestellen.

Travel shirts - The beach is always a good idea

Klik hier om het ‘The beach is always a good idea’ shirt te bestellen.

Naast deze toffe travel designs uit de shop kun je natuurlijk ook zelf je travel shirt ontwerpen. Zet er bijvoorbeeld in een leuk lettertype de plaats/land op en het jaar dat je gaat. Of zoek op Google of Pinterest een toffe afbeelding op die met je reis te maken heeft. We zien ook regelmatig grote vriendengroepen die met elkaar op vakantie gaan een order plaatsen, hoe tof om allemaal hetzelfde shirt te dragen! Zo kun je elkaar natuurlijk ook makkelijk spotten in een drukke menigte of uitgaansgelegenheid.

Zoals je ziet, voor de tofste travel shirts moet je bij Digitransfer zijn. Mocht je vragen hebben tijdens het bestellen, aarzel dan niet en neem direct contact op met één van onze dames van de klantenservice. Je kunt ze bereiken via de chat, e-mail of telefoon. Zij helpen je graag met het plaatsen van je bestelling.

We vinden het altijd leuk om een foto van jou en je travel shirt te ontvangen! Die foto krijgt dan een mooi plaatsje op onze website 😉

Share.

About Author

Comments are closed.