De top 10 foute vrijgezellenshirts

0

Als je beste vriend of vriendin je heeft gevraagd om ceremoniemeester te zijn, is dat natuurlijk een hele grote eer. Je moet dan waarschijnlijk het vrijgezellenfeest organiseren, een dag (of dagdeel) waarop de bruid of bruidegom voor de laatste keer de bloemetjes buiten mag zetten. Wij hebben 10 foute vrijgezellenshirts op een rijtje gezet.

Foute vrijgezellenshirts

Bij een vrijgezellenfeest horen natuurlijk vrijgezellenshirts, voor degene die gaat trouwen maar ook voor degenen die het feest meevieren. Doordat iedereen hetzelfde vrijgezellenshirt draagt is het duidelijk dat jullie als groep bij elkaar horen, en met een pakkende tekst erop weet iedereen ook gelijk wat jullie vieren. De vrijgezelle heer of dame draagt meestal een ander shirt, om aan te geven dat het feestje om hem/haar draait en om ervoor te zorgen dat hij /zij het middelpunt van de aandacht is. Ben je ook op zoek naar een shirt met een leuke tekst om te dragen tijdens een vrijgezellenparty, bekijk dan eens onze top 10 van foute vrijgezellenshirts!

  1. Betastingdienst; Leuker kunnen we het niet maken, wel lekkerder!
  2. Mijn naam is (vul in), maar jij mag me ‘Ik wil je’ noemen
  3. Flirten nou, bijna getrouwde vrouw
  4. Dames, doe alsof ik nog best aantrekkelijk ben (laatste stapavond)
  5. Dom blondje “heb JA gezegd”
  6. Beter in zuipen, dan in bonbons maken
  7. Bad ass bride
  8. I love dansen, knipoog en je krijgt je eerste salsales
  9. Ik zoen graag 50+ heren, grijp uw kans!
  10. Fuck of de century

Ook voor de mensen die het vrijgezellenfeest meevieren met de aanstaande bruid of bruidegom zijn er superleuke shirts. Voorbeelden hiervan zijn ‘Vrijgezelle vriendin van binnenkort getrouwde vrouw’, ‘bad ass bridesmaids, ‘bachelor party crew’, ‘Die loser in dat (vul hier een kleur in) shirt gaat trouwen, wij dus niet..

Sinds kort hebben we veel vrijgezellenfeest shirts in onze themashop. Hieronder enkele voorbeelden:

 

Het dragen van een vrijgezellenshirt zorgt er gelijk voor dat jullie een groep vormen, trekt gegarandeerd de aandacht en je hebt gelijk een leuk aandenken aan deze unieke en gezellige dag! Wil jij ook een vrijgezellenfeest t-shirt bedrukken? Ga dan snel naar de creator!

About Author

Comments are closed.