Dierendag quotes – De leukste dierendag quotes

0

4 oktober is het weer zo ver, Dé dag van de dieren! De dag om je huisdieren even extra in de watten te leggen. Wij Nederlanders hebben bij elkaar bijna 34 miljoen huisdieren. Onze huisdieren zijn dan meestal ook echt een onderdeel van het gezin. Dus geef je dier 4 oktober een extra knuffel en iets lekkers, en doe dat vervolgens elke dag, want eigenlijk is het elke dag dierendag! Wij hebben voor deze dag een aantal leuke dierendag quotes voor je op een rijtje gezet.

Voorbeelden van leuke dierendag quotes:

  • Be the person you’re dog thinks you are
  • The best therapist has fur and four legs
  • If I had a dollar for every time my dog would make me smile, I would be a millionaire
  • Sorry I can’t go out tonight, it’s my cats birthday
  • Crazy cat lady
  • Dierendag – ‘Zou de kanarie liever appel- of slagroomgebak willen?’

Hieronder ook nog een aantal voorbeeldjes van designs die je zo in onze shop kunt bestellen.

dierendag quotes - i love dogs

dierendag quotes - future cat lady

dierendag quotes - dog hair dont care

Je kunt behalve deze designs natuurlijk ook zelf je kleding ontwerpen! Denk bijvoorbeeld aan een shirt met de naam en/of foto van je huisdier. klik hier om naar de ontwerptool op de website te gaan, en laat je creativiteit de vrije loop!

Mocht je vragen hebben tijdens het bestellen of ontwerpen, aarzel dan niet en neem heel makkelijk contact op met één van onze dames van de klantenservice. Je kunt ze bereiken via de chat, e-mail of telefoon. Zij helpen je graag met het ontwerpen en plaatsen van je bestelling.

Als laatste nog een leuk weetje over dierendag:                                                                                                               De datum van dierendag gaat terug naar de feestdag van Sint Franciscus van Assisi (4 oktober). Hij bekommerde zich om het lot van melaatsen, zwervers en armen, maar ook van planten en dieren. 4 oktober is in 1930 voor het eerst uitgeroepen tot Werelddierendag. Deze dag laat ons even stilstaan bij de rechten van de dieren in onze samenleving. Op basisscholen wordt op 4 oktober ook aandacht besteed aan dierendag. Op een aantal scholen mogen de kinderen zelfs een huisdier mee naar school nemen.

About Author

Comments are closed.