Zwangerschap aankondigen met een T-shirt

0

Ben je er net achter gekomen dat je zwanger bent? Heb je al de neiging om naar een babywinkel te gaan en allerlei leuke babyspullen te kopen? De eerste maanden is dat allemaal nog niet nodig en moet je je bovendien inhouden om het niet te verklappen aan iedereen. Heb je na drie maanden je eerste echo gehad en is alles goed met jou en de baby, dan mag je het eindelijk aan iedereen gaan vertellen. En wat is dan een originele manier om te doen? Een T-shirt bedrukken om je zwangerschap aan te kondigen natuurlijk! In onze themashop kun je bij de categorie zwangerschap hele leuke t-shirts met designs bestellen waarmee je je zwangerschap kunt aankondigen. Het leuke is dat je de shirts ook nog eens kunt personaliseren.

Je hebt al een kleine en hij of zij wordt broer of zus

Is dit niet je eerste zwangerschap en heb je al een zoon of dochter? Dan kun je hem of haar bij de bekendmaking van je zwangerschap een rol geven. Laat bijvoorbeeld een leuk T-shirt bedrukken met de tekst ‘hoera, ik word een grote zus’ of ‘ik word een grote broer’.

Zwangerschap shirts voor de aanstaande vader en moeder

Is het wel de eerste keer dat je in verwachting bent en wil je dit op een originele manier delen met de aanstaande vader? Dan kun je natuurlijk ook voor jezelf of je vriend of man kleding met een opvallende tekst of afbeelding laten bedrukken. Zo kun je op bijvoorbeeld een T-shirt de tekst ‘baby inside’ of ‘papa… loading’ laten drukken. Deze kleding kun je daarna natuurlijk ook gebruiken om het goede nieuws aan anderen te laten weten.

Voor het eerst grootouder: je wordt opa / oma!

Hoe spannend is het wel niet om aan jullie eigen ouders te moeten vertellen dat jullie nu zelf vader en moeder worden. De mensen die zo belangrijk zijn in je leveren wil je natuurlijk ook op een leuke manier vertellen dat er een kleine aankomt, zeker als ze voor het eerst opa en oma worden.

Kleding of andere cadeautjes voor na de geboorte

Ben je al bevallen of wil je iemand anders een persoonlijk cadeau geven na de bevalling? Dan kun je ook leuke producten zoals rompertjes, T-shirts of slab laten bedrukken met een persoonlijke tekst of afbeelding.

About Author

Comments are closed.