5 shirts voor Oktoberfest

0

Ben jij tussen 21 september en 6 oktober ook in München te vinden voor het Oktoberfest 2019? Het grootste bierfestival ter wereld waarbij voornamelijk traditioneel Beiers bier wordt geschonken in Maß, een bierglas van maar liefst een liter? Het feest wordt gehouden op de Theresiaweide en bestaat uit allerlei tenten met daarom heen een zogenaamde Biergarten.

Oktoberfest

Traditionele kleding, of een mooi t-shirt?

Traditie is erg belangrijk tijdens het Oktoberfest. Er is bijvoorbeeld een Oberbürgermeister die precies om 12.00 uur ’s middags het eerst vat bier openslaat. Daarnaast speelt ook de traditionele Beierse klederdracht een belangrijke rol. Mannen dragen de welbekende lederhose, en vrouwen de zogeheten dirndl. Als je het feest gaat bezoeken dien je natuurlijk ook passende kleding te dragen, om het feest echt mee te kunnen vieren. Kun je niet meer op tijd een lederhose of dirndl regelen, dan kun je natuurlijk bij Digitansfer ook gewoon passend kleding laten bedrukken. Wat dacht je van een opvallend shirt of een trui voor als het wat frisser is. Erg populair zijn de volgende bedrukkingen:

  • Oktoberfest
  • Mein Dirndl ist in der Wäsche!
  • Oktoberfest.. O’zapft ist
  • I love Oktoberfest
  • Oans zwoa gsuffa

Spreek met een aantal vrienden of vriendinnen af om te gaan, laat voor iedereen identieke bier kleding drukken (zo kun je elkaar ook gelijk gemakkelijk terug vinden in de drukte) en ga helemaal los tijdens dit geweldige evenement!

About Author

Comments are closed.