Gepersonaliseerd kraamcadeau – babykleding 👶

0

Wat is het toch leuk om een lief geboortekaartje in de brievenbus te vinden. Natuurlijk wil je even langs gaan om het nieuwe kindje te bewonderen. Maar het vinden van een leuk en origineel kraamcadeautje is niet altijd eenvoudig. Daarom willen wij je alvast wat inspiratie geven voor een uniek gepersonaliseerd kraamcadeau. Je kunt deze items heel makkelijk online bestellen, en je ontvangt het al na 3 werkdagen in huis.

Een rompertje of slabbetje met de naam van de baby, geboortedatum, grappige tekst of leuke quote valt altijd goed in de smaak. Je kunt uiteraard zelf iets leuks ontwerpen op onze website, maar wij hebben ook heel wat leuke designs kant en klaar in de Themashop staan.

Nieuwe collectie babykleding

Sinds een paar weken hebben we een compleet nieuwe babycollectie online gezet. Je kunt nu kiezen uit een mutsje, slabbetje, knuffel, shirtje, rompertje, broek, rompasuit, sweater en babyvestje. Deze artikelen worden onder een hittepers bedrukt met Flexfolie.

Voorbeelden van een gepersonaliseerd kraamcadeau

Hieronder kun je een aantal leuke voorbeelden vinden, klik op de afbeelding of de link onder de afbeelding om naar de bestelpagina te gaan.

Gepersonaliseerd kraamcadeau - babykleding - Geluk zit in een klein rompertjeGeluk zit in een klein rompertje – Klik hier om te bestellen.Gepersonaliseerd kraamcadeau - babykleding - Meneertje KoekepeertjeMeneertje Koekepeertje – Klik hier om te bestellen.

Gepersonaliseerd kraamcadeau - babykleding - Ah good sire I seem to have shat my pantaloons

Ah good sir, I seem to have shat my pantaloons – Klik hier om te bestellen.

Gepersonaliseerd kraamcadeau - babykleding - Honger

Honger! – Klik hier om te bestellen.

Zoals je ziet, voor het leukste gepersonaliseerd kraamcadeau moet je bij Digitransfer zijn. Mocht je vragen hebben tijdens het bestellen, aarzel dan niet en neem meteen contact op met één van onze dames van de klantenservice. Je kunt ze bereiken via de chat, mail of telefoon. Zij helpen je graag met het afronden van je bestelling.

Share.

About Author

Comments are closed.