Heineken kiest Digitransfer als exclusieve partner

0

Op vrijdag 16 november maakte Heineken bekend dat Digitransfer de tender voor het bedrukken van kleding heeft gewonnen. Dit betreft alle promotionele kleding in Nederland van de merken Heineken, Amstel en Brand.

Van alle partijen die meededen aan de tender, kwam Digitransfer uiteindelijk als winnaar uit de bus.

Heineken: “Naast de factor prijs, heeft met name jullie flexibele, praktische en adviserende profiel zwaar gewogen. Stuk voor stuk cruciale punten als je met elkaar samenwerkt”.

Digitransfer is in 15 jaar tijd uitgegroeid tot marktleider op het gebied van kleding bedrukken. Naast corporate klanten als Heineken, Menzis en Zeeman levert Digitransfer ook aan een hele reeks kleinere bedrijven en organisaties. De kracht van Digitransfer zit met name in het snel kunnen leveren van kleine batches gepersonaliseerde kleding.

Op de website is een brede collectie kleding beschikbaar. En met de gebruiksvriendelijke ontwerptool kunnen klanten heel eenvoudig hun eigen tekst, afbeelding of logo aan een kledingstuk toevoegen. Het professionele team van Digitransfer zorgt ten slotte voor een gratis opmaak-controle en het perfect bedrukken van de kleding.

About Author

Marketeer bij Digitransfer B.V.

Leave A Reply