Kattenliefhebbers: een van deze shirts zou je moeten hebben! – katten T-shirt

0

Kattenfilmpjes zijn de populairste filmpjes op Youtube. Sommige katten kunnen dan ook wereldberoemd worden. Denk bijvoorbeeld aan de Grumpy Cat, deze kat is zo beroemd geworden omdat ze altijd heel erg chagrijnig kijkt.  

Heb jij zelf ook een kat? Dan hebben we speciaal voor jou deze super leuke katten designs online gezet! Want het gaafste katten T-shirt bestel je natuurlijk bij Digitransfer 😉

De leukste katten T-shirts op een rijtje:

Meow - Katten T-shirt

Are you kitten me right meow - Katten T-shirt

Kat - Katten T-shirt

Leave me alone Im only speaking to my cat today - Katten T-shirt

If youre single and you know it pet your cat - Katten T-shirts

 

Behalve Katten designs hebben we nog veel meer designs die met dieren te maken hebben, denk bijvoorbeeld aan honden, paarden, panda’s,  vogels, uilen, vissen, zebra’s, flamingo’s, aapjes en zelfs unicorns.  Klik hier voor het bestellen van een poezen T-shirt of een ander dieren T-shirt.

Het leuke van onze shop is dat je 1 design op elk artikel van onze collectie kunt laten bedrukken, je kunt het katten T-shirt dus helemaal personaliseren naar jouw wens. Wil je in plaats van een witte V-hals een roze sweater? Dat kan! Wil je je naam of de naam van je huisdier erbij laten bedrukken? Dat kan ook! Je kunt het kledingstuk helemaal naar jouw wens ontwerpen en personaliseren. Wil je een foto van je huisdier op een shirt bedrukken? Klik dan op onze creator en laat je creativiteit de vrije loop!

Mocht je vragen hebben tijdens het bestellen of ontwerpen, aarzel dan niet en neem heel makkelijk contact op met één van onze dames van de klantenservice. Je kunt ze bereiken via de chat, e-mail of telefoon. Zij helpen je graag met het ontwerpen en plaatsen van je bestelling.

About Author

Comments are closed.