Laat je t-shirt bedrukken voor Koningsdag

0

Op 27 april 2018 zullen we weer met z’n allen Koningsdag vieren. De vijfde keer dat dit gebeurt op de verjaardag van Willem-Alexander en het zal wel weer een spetterend feest worden. Of je nu tijdens een wilde Koningsnacht alle kroegen in de stad langs wilt, gezellig op Koningsdag op een vrijmarkt staat of naar een van de andere festiviteiten gaat.

Een feestelijke outfit voor Koningsdag met eigen bedrukking

Tijdens deze dag wil je er natuurlijk extra feestelijk uitgedost bijlopen in kleding die lekker opvalt. Verplicht is natuurlijk wel de kleur oranje te gebruiken en eventueel de vaderlandse driekleur rood, wit of blauw in combinatie hiermee. Laat daarom een t-shirt, polo of lekker warme trui (bijvoorbeeld met capuchon) voor wat frisser weer bedrukken met een eigen tekst. De kleur van zowel de kleding als de bedrukking kun je helemaal zelf bepalen, dus je kunt precies die outfit maken die je leuk vindt.

Inspiratieloos? In onze themashop hebben we een speciale pagina voor Koningsdag ingericht. Enkele items die je hier kunt vinden:

Willempie - shirt - koningsdagRood wit bier - shirt - koningsdag

Prins pils bier koning t-shirt koningsdag

Queen of fucking everything t-shirt koningsdag

Ze noemen me will t-shirt koningsdag Selfie Queen t-shirt koningsdagoranje boven t-shirt koningsdag Nederland postzegel t-shirt koningsdag Koning keizer admiraal dronken worden we allemaal t-shirt koningsdag

Leuke teksten en / of afbeeldingen op een Koningsdag t-shirt

Qua bedrukking is niet alleen tekst mogelijk, maar ook afbeeldingen. Zo kun je een grappige tekst plaatsen op een t-shirt, met daarbij bijvoorbeeld een foto van Willem-Alexander en Maxima, jezelf, de vriendengroep waarmee je op stap bent of een afbeelding van een kroon. Bij Digitransfer wordt de kleding precies gedrukt zoals jij wilt, we verkopen dus geen standaardshirts. Combineer bijvoorbeeld onderstaande grappige teksten met je eigen naam, of maak er een unieke variant op!

“Oranje boven”
“Koning, keizer, admiraal: dronken zijn we allemaal”
“Hoezo oranjekoorts? Ik voel me prima!”
“I Love Wim-Lex & Maxima”
“King for a day”

Je kunt natuurlijk ook gaan voor de standaard designs vanuit de themashop (welke je overigens nog wel kunt bewerken). Onderstaand enkele voorbeelden van Koningsdag shirts.

In ons assortiment vind je goedkope kleding voor zowel dames, heren als kinderen, en alle artikelen zijn al vanaf 1 stuk te bestellen. Je kunt zelf een kledingstuk kiezen en vervolgens een bedrukking plaatsen op de voorzijde, achterzijde of de mouwen.

About Author

Comments are closed.