Leuke ideeën voor babykleding

0

Eén van de leukste dingen om te doen als je in verwachting bent of net een kindje hebt gekregen, is het aanschaffen van kleertjes voor de nieuwe spruit. Winkels hangen vol met schattige kleding voor zowel jongens als meisjes. Maar wil je écht iets unieks dan kun je natuurlijk ook kleding laten bedrukken. Voor baby’s zijn er namelijk allerlei producten die je kunt laten bedrukken met bijvoorbeeld tekst of een afbeelding, zoals t-shirts, rompertjes, truien, slabbetjes, broekjes en mutsen. Wil je zelf leuke babykleding bedrukken? Neem dan eens een kijkje bij Digitransfer.

Teksten op babykleding

Leuke teksten op producten zijn bijvoorbeeld de naam en/of geboortedatum van je kindje. Ook ‘No pictures please!’,’Verboden in mijn wangen te knijpen’ of ‘I look funny’ zijn heel leuk. Daarnaast zijn er ook teksten die specifiek leuk zijn voor een jongen of een meisje. Voor jongens bijvoorbeeld ‘Too cool for you’, ‘Stoer’, ‘Bad boy’, ‘Ladykiller’ of ‘It wasn’t me’ (ze kunnen immers ook zo onschuldig kijken). Daarnaast kunnen de teksten ook naar andere personen verwijzen, zoals ‘I love mama & papa’, ‘Ik pas op opa / oma’ of ‘Kleine broer / zus van ….’. Ook kun je leuke kleding ontwerpen voor allerlei speciale feestdagen zoals verjaardagen, Vaderdag, Moederdag, Sinterklaas, Kerst en Koningsdag.

Babykleding ideeën rompertje met tekstBabykleding ideeën t-shirt met tekst

 

Afbeeldingen op babykleding

Als afbeelding kun je kiezen voor een leuke babyfoto (waarvan je er hoogstwaarschijnlijk al honderden hebt!) maar ook voor een grappige smiley. Heb je een eigen zaak? Bedruk de babykleding dan met het logo van het bedrijf. Een echte ambassadeur! Geen inspiratie? In onze Shop hebben we ook veel afbeeldingen klaar staan.

Babykleding ideeën rompertje met afbeelding foto

Babykleding ideeën t-shirt met afbeelding foto

Babykleertjes als cadeau

Babykleding wordt natuurlijk vaak gekocht door de vaders en moeders zelf, maar het is net zo leuk de ouders (en baby natuurlijk) bedrukte kleding als persoonlijk cadeau te geven. Het is soms moeilijk een leuk kraamcadeau te bedenken, maar met bedrukte babykleertjes geef je in ieder geval iets unieks, en iets waar ouders nooit genoeg van lijken te krijgen.

About Author

Comments are closed.