Ontwerp een shirt voor Wereld Vriendendag!

0

Wereld Vriendendag is hier in Nederland nog niet zo bekend, maar op 30 juli is het toch echt de dag waarop je je waardering voor vrienden extra mag laten blijken. Wereld Vriendendag, ook wel International Friendship Day genoemd, is ontstaan in de VS. Tegenwoordig is het vooral erg populair in Zuidoost-Azië. Een dag die het belang van vriendschap te onderstreept. De dag waarop je goede vrienden laat weten hoe belangrijk ze zijn of de banden met uit het oog verloren vrienden weer kunt versterken. Met leuke matching shirts laat je dit nog extra zien!

Matching t-shirts voor Wereld Vriendendag

Dat jullie beste vrienden of vriendinnen zijn, mag de hele wereld weten. En wat is er leuker dan op deze speciale dag een zelf ontworpen t-shirt dragen waarmee duidelijk wordt hoeveel jullie voor elkaar betekenen! Zet bijvoorbeeld een van onderstaande teksten op een t-shirt met daarbij jullie namen. Of kies een leuke tekst van een van de afbeeldingen en zet daar een afbeelding van poppetjes die hand-in-hand staan bij, of een leuke foto van jullie samen.

‘Wij zijn BFF’s!’
‘Best friends forever’
‘My best friend has the same shirt’
‘I love my best friend’
‘Brothers / sisters for life’

Opvallende kleding (je kunt natuurlijk ook een trui, sweater, hoody, tanktop of iets dergelijks ontwerpen) die aangeeft dat jullie beste vrienden zijn, hoef je natuurlijk niet uitsluitend op Wereld Vriendendag te dragen. Eigenlijk is iedere dag in elkaars gezelschap het waard om te vieren. Je kunt deze kleding dus ook het hele jaar door kunnen dragen.

Tijdens Wereld Vrienden Dag kun je deze shirts perfect dragen. Zo ziet de hele wereld dat jullie bff’s zijn en het is voor jullie natuurlijk ook leuk.

About Author

Comments are closed.