Origineel cadeau verjaardag 50 jaar

0

50 jaar! De pop mag in de tuin. Jouw vader, oom of buurvrouw wordt 50! Zodra iemand deze bijzondere leeftijd bereikt, moet daar goed bij worden stil gestaan. Wees hierbij origineel! Geef de jarige bijvoorbeeld een T-shirt met een grappige tekst. Zo heb jij gegarandeerd een uniek en origineel cadeau voor de 50-jarige. Wij hebben de leukste op een rijtje gezet.

50 jaar – Abraham & Sarah

Abraham en Sarah zijn namen waar je trots op mag zijn. Een origineel cadeau voor een verjaardag 50 jaar is dan ook om dit te verwerken in een T-shirt. Bijvoorbeeld met een toepasselijke rollator of plaats de naam van de jarige erbij. Daarnaast val je na de 50 toch echt onder de oudere garde. Sommige jarigen zitten dan ook nog in de ontkenningsfase. Hier zijn hele grappige T-shirts voor te vinden. Zo voelen ze zich toch nog een beetje jong!

Zelf een cadeau ontwerpen

Bovenstaande ontwerpen kun je gemakkelijk bestellen met een druk op de knop. Je kunt het natuurlijk nog persoonlijker maken. Heb je een grappige foto van de jarige? Laat deze bedrukken op een T-shirt! Met een grappige tekst of felicitatie wordt het een uniek cadeau. De jarige zal er altijd aan herinnerd worden wat een tof feest het was. Een kledingstuk gooi je namelijk niet snel weg.

About Author

Comments are closed.