Origineel vaderdag cadeau – ontwerp een T-shirt!

1

Moederdag hebben we net gehad, dus nu begint de aanloop naar vaderdag. Op zondag 16 juni zetten we onze ouweheer even in het zonnetje. Om hem te bedanken voor weer 365 dagen aan vaderschap. Toch blijft het lastig om ieder jaar weer een geschikt cadeau te vinden. Het zoveelste paar sokken begint ook wat saai te worden. Geef daarom een uniek vaderdag cadeau; een gepersonaliseerd T-shirt!

Voor alle papa’s hebben we de Vaderdag Shop geopend. T-shirt designs speciaal samengesteld voor papadag. Stoere, lieve en grappige ontwerpen, wij hebben ze allemaal! De leukste hebben wij in deze blog op een rijtje gezet. Toch niet helemaal wat je zoekt? Maak het cadeau dan helemaal uniek door zelf een T-shirt te bedrukken met je eigen tekst of afbeelding. Persoonlijker kan niet!

Zelf een Vaderdag cadeau ontwerpen.

Jouw vader verdient een vaderdag cadeau dat hem bijblijft. Een gepersonaliseerd kledingstuk zal hij nooit vergeten. Plaats bijvoorbeeld het gezicht van je vader op een t-shirt. Of is jouw vader een goede chef? Geef hem dan een keukenschort cadeau met een leuke tekst!

Vaderdag kleding ontwerpen

About Author