Originele Halloween outfit

0

Trick or treat! Halloween komt er weer aan op 31 oktober, tijd voor een originele Halloween outfit! Vier jij dit feest door langs de deuren te gaan, of geef je het feest een eigen invulling, dan kan een passende outfit natuurlijk niet ontbreken. Wij hebben de leukste Halloween shirts op een rijtje gezet!

Halloween komt oorspronkelijk uit de Keltische beschaving. De Kelten vierden hiermee het eind van het jaar, aangezien volgens hun kalender op 1 november een nieuw jaar begon. Daarnaast waren de mensen klaar met oogsten waardoor er even tijd was voor een vrije dag. Halloween is met de Ierse en Schotse immigranten overgewaaid naar de Verenigde Staten, waar het nu voornamelijk groots gevierd wordt.

Halloween shirt met opdruk

In de Halloween Shop vind je diverse leuke designs die je op een Halloween shirt kunt plaatsen. Deze designs kun je nog helemaal naar eigen wens aanpassen, zodat je echt een bijzondere Halloween outfit kunt maken. De designs zijn te bedrukken op alle dames-, heren en kinderkleding waardoor je voor iedereen een mooi HalloweenkostuumĀ  kunt ontwerpen.

Glow in the Dark T-shirt

Wist je dat je alle designs en eigen ontwerpen ook in Glow in the Dark kunt laten bedrukken? Kies in de online ontwerptool voor de kleur “glow in the dark” of kijk in onze Glow in the Dark Shop. Laat je Glow in the Dark T-shirt op een lichte plek opladen en draag hem in het donker. Leuk met een skelet of doodshoofd bedrukking voor een griezelige Halloween outfit!

Wat ga jij dragen tijdens Halloween?

About Author

Marketeer bij Digitransfer B.V.

Comments are closed.