Panda shirts – de schattigste panda shirts bestel je hier 🐼

0

Vanaf 30 mei 2017 zijn de panda’s Wu Wen en Xing Ya te bewonderen in dierenpark Rhenen. Woensdagavond 12 april waren ze op Schiphol geland en meteen aan de Nederlandse pers voorgesteld. De twee troeteldieren zijn daarna meteen verhuist naar het Oudehands dierenpark in Rhenen. Daar zijn ze meteen in quarantaine gestopt.

Maar het is eindelijk zover, ze mogen vanaf vandaag door alle dierentuin bezoekers bewondert worden! de twee harige chinezen mogen voor maximaal 15 jaar uitgeleend worden naar Nederland. Dit is ook de allereerste keer dat de zeldzame dieren in Nederland te bewonderen zijn. De dierentuin laat (maar) 10.000 bezoekers per dag toe, dit lijkt super veel, maar de kaartjes zijn al snel allemaal uitverkocht. Wil je een kaartje bestellen? Dan maak je de meeste kans op een doordeweekse dag, want vooral in het weekend is het ontzettend druk bij het dierenpark in Rhenen.

Maar wij hebben goed nieuws! Want wij gaan 2 kaartjes weggeven! Als je tussen 1 juni en 10 juni een panda shirt besteld, dan maak je kans op 2 kaartjes om de twee troeteldieren te gaan bewonderen! Check snel onze facebookpagina en doe mee met deze leuke winactie! Like onze pagina en blijf op de hoogte van al onze super toffe winacties 😉

Panda shirt - 1

Panda shirt - 2

Panda shirt - 3

Klik op de afbeelding van de kleding en je komt meteen op de bestelpagina terecht. Bekijk voor nog meer dieren-shirts onze Themashop. Naast deze designs hebben we meer dan 2000 toffe ontwerpen voor je gemaakt, Klik hier voor alle designs.

Mocht je vragen hebben tijdens het bestellen, aarzel dan niet en neem meteen contact op met één van onze dames van de klantenservice. Je kunt ze bereiken via de chat, mail of telefoon. Zij helpen je graag met het afronden van je bestelling.

We zouden het super leuk vinden om een foto van jou, je panda shirt & de panda’s te ontvangen! Die foto krijgt dan een mooi plaatsje op onze website 😉

About Author

Comments are closed.