Maak Valentijnsdag persoonlijk

1

Valentijnsdag, de dag waarbij de liefde overal te voelen is. Een anonieme aanbidder die eindelijk uitkomt voor zijn gevoelens of een partner die na vele jaren nog altijd even verliefd op je is. Maar hoe breng je jouw liefdevolle boodschap? Rozen zijn wel heel erg afgezaagd en alleen een kaartje is misschien wat mager. Digitransfer helpt je dit jaar uit de brand met een bijzondere Valentijnsactie!

Valentijnsdag cadeautip

Valentijnsactie – hoe het werkt

Stuur je geliefde dit jaar een T-shirt of sweater met je eigen tekst of afbeelding. Dat is super romantisch en vooral … super origineel!

Kies hiervoor in het winkelmandje de optie Valentijnsactie. Je kunt dan ook een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. En wil je anoniem blijven, zet dan niet je naam op de kaart. Wij verklappen in ieder gevallen niks!

Als je het bezorgadres van je Valentijn opgeeft, dan zorgen wij dat je bestelling – prachtig ingepakt – op 14 februari bij hem of haar wordt afgeleverd.

De Valentijnsactie loopt tot 4 februari.
START MET ONTWERPEN!

Ontwerp zelf je eigen Valentijnsdag cadeau

Niets is zo persoonlijk als een handgemaakt cadeau. Het geeft meer emotionele waarde dan een doosje bonbons van de lokale chocolaterie. Maak Valentijnsdag dit jaar daarom persoonlijk! Bedruk je eigen T-shirt of sweater met een foto van jou en je Valentijn of een leuke tekst. Ga voor romantisch of met een knipoog, alles kan!

Persoonlijk Valentijnscadeau Digitransfer - valentijnsdag - valentijnsactie

Valentijnsdag T-shirts

Heb je even geen inspiratie? We got you! In onze Shop hebben we in de categorie Love een aantal designs voor je klaargezet waarmee jij alsnog een tof Valentijnscadeau kunt geven aan je geliefde. We hebben grappige, leuke en romantische designs. Keuze genoeg!

 

 

 

 

 

 

About Author

Marketeer bij Digitransfer B.V.

1 reactie

  1. Pingback: Top 10 - Valentijn cadeaus - Digitransfer

Leave A Reply