Read Between The Lines Shirts

0

T-shirts met een dubbele boodschap, dat is het concept van RBTLS, Read Between The Lines Shirts. Digitransfer heeft in samenwerking met RBTLS een toffe collectie gemaakt van t-shirts met een dubbele betekenis. Deze zijn nu te koop via de webshop van RBTLS.

Mark Osinga is de oprichter van RBTLS en tevens de bedenker van het concept. Osinga: “Het idee zat al heel lang in mijn hoofd. Van kleins af aan kijk ik al onbewust naar de achterliggende gedachte van teksten en observeer ik alles om me heen. Na 48 jaar besloot ik hier iets mee te doen, na een brainstorm was RBTLS geboren.”

RBTLS zet je aan het denken

De teksten van het concept zetten je aan het denken. Er zit namelijk een dubbele boodschap in dezelfde tekst die je in eerste instantie niet direct ziet. Dit is gecreëerd door de tweede boodschap in bijna dezelfde kleur te bedrukken als de kleding zelf. Je moet dus twee keer kijken om de teksten te begrijpen, een mooie manier om op te vallen of het gesprek te starten. Toch een beetje te heftig? Kies dan een andere kleur kleding zodat de tekst iets meer opvalt, maar de dubbele boodschap alsnog zichtbaar is.

Twee keer kijken

Osinga heeft zijn product ook al in de praktijk uitgeprobeerd. Hij droeg één van zijn T-shirts in een druk uitgaansgebied. De reacties waren zeer positief. Osinga: “Mensen moeten echt kijken en nadenken wat er nu precies staat. Dit slaat de spijker op de kop. Die reactie wil ik bereiken!”.

Productie door Digitransfer

De productie van de collectie is in handen van Digitransfer. Dit zorgt voor een vertrouwde winkelbeleving en je bent verzekerd van topkwaliteit. De teksten zijn te bedrukken op verschillende kledingsoorten zoals T-shirts, polo’s en sweaters. De prijzen van de T-shirts starten vanaf €23,45 en ze zijn vanaf nu verkrijgbaar in de webshop van RBTLS.

RBTLS - Read Between The Lines Shirts Nederland T-shirt

I love her / The Netherlands

About Author

Marketeer bij Digitransfer B.V.

Leave A Reply