T-shirt bedrukken voor de Nijmeegse Vierdaagse

0

Van 16 t/m 19 juli gaan er weer duizenden lopers op weg naar de Via Gladiola. Alles voor die felbegeerde medaille en een ceremoniële gladiool. De Nijmeegse Vierdaagse is altijd een feestje. Je komt de mooiste verhalen tegen en natuurlijk de bijzonderste outfits. Ga jij hem lopen? Ontwerp dan nu een t-shirt of vest voor jou en je loopmaatjes.

Vierdaagse shirt voor een goed doel

Vaak lopen mensen de Vierdaagse voor een goed doel of instantie. Zo halen ze geld op of proberen ze bekendheid rondom het probleem te ontwikkelen. Ga jij dit ook doen? Super goed! Het is nog mooier om de instantie of het probleem goed op te laten vallen. Bedruk daarom een kledingstuk met de tekst “Ik loop voor… ” en eventueel het logo van de instantie. Als je met een groep loopt, kun je ervoor kiezen om iedereen hetzelfde te laten dragen. Zo versterk je de boodschap!

Ik loop voor een goed doel - Nijmeegse Vierdaagse t-shirts - shirts bedrukken

Matching outfits voor je loopgroep

Loop jij de Vierdaagse met groep vrienden of collega’s? Maak de ervaring nog specialer en draag matching outfits. Een T-shirts is al superleuk, maar het Nederlandse weer kan onvoorspelbaar zijn. Zorg dus altijd voor een vest of windjack/jas. Bij ons kun je deze voor een lage prijs bedrukken met een tekst, afbeelding of logo. Zo kunnen jullie laten zien dat jullie bij elkaar horen en eventueel van welk bedrijf jullie zijn.

Nijmeegse Vierdaagse wandelkleding tshirt

Gebruik de cliparts

Je kunt zelf een heel ontwerp in elkaar knutselen met tekst en afbeeldingen, maar dit kan soms wat ingewikkeld zijn. Ga je liever voor de makkelijke weg? Gebruik dan de cliparts uit onze ontwerptool! Deze kun je gemakkelijk verwerken in jouw design. Voeg persoonlijke tekst toe en klaar is jouw T-shirt voor de Nijmeegse Vierdaagse! Je vindt ze in de ontwerptool onder de knop ‘afbeelding plaatsen‘, bij de categorie ‘sport

Born to walk Vierdaagse t-shirt bedrukken I love 4daagse - vierdaagse t-shirt bedrukken Ik loop mee - Vierdaagse t-shirt bedrukken Just keep moving - Vierdaagse t-shirt bedrukken Keep calm and walk on - Vierdaagse t-shirt bedrukken Wandelen - Vierdaagse t-shirt bedrukken

Ga jij de Vierdaagse lopen met een zelf ontworpen shirt? Deel dit met ons! Tag jouw foto met #digitransfer voor een repost!

About Author

Marketeer bij Digitransfer B.V.

Leave A Reply