Top 10 – Motiverende sportkleding

0

We zijn inmiddels al over de helft van januari. Je bent hard bezig met jouw goede voornemens, maar misschien lukt het toch niet helemaal zoals je had gepland. Met onze top 10 van motiverende sportkleding krijgen we je weer back on track. Want iedereen weet; summer bodies are made in winter!

Grappige sportshirts

Je hebt een lange dag gehad en wilt het liefst gewoon gaan bingewatchen op de bank, maar je moet toch écht gaan sporten. Wat luchtige humor kan dan zeker geen kwaad. Met deze grappige sportshirts hoef je alleen in de spiegel te kijken en dan verschijnt die glimlach meteen. Je krijgt weer genoeg energie om ertegenaan te gaan!

 

Sportkleding voor in de sportschool

In elke stad of dorp is minimaal één sportschool te vinden en vaak zijn ze drukbezocht. Volgens het NOC*NSF is fitness zelfs de meest beoefende sport in Nederland, de gyms zitten daarom lekker vol. Het is een plek waar je jouw energie kwijt kunt en je goede voornemens kunt bereiken. Een motiverend T-shirt geeft nog een extra boost om los te gaan in het squat-rek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leuke hardloopshirts

We lopen massaal hard. In regen, sneeuw en hittegolven trekken we de hardloopschoenen aan om onze conditie beter te maken, om sterker te worden of om af te vallen. Digitransfer heeft voor deze bikkels een speciale lijn aan T-shirts voor hardlopers ontworpen. Voor beginners én gevorderden!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gepersonaliseerde sportkleding

Deze designs zijn natuurlijk al heel tof, maar het kan nog leuker. Via Sport-Bedrukking kun je jouw sportkleding namelijk personaliseren met een eigen quote, logo of naam. Je kunt op deze website sportshirts bedrukken of bijvoorbeeld een trainingsbroek. Voor jezelf, of voor jouw sportclub. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Hopelijk heb je met deze voorbeelden weer genoeg motivatie gekregen om hard aan de slag te gaan. Op naar die summerbody!

About Author

Marketeer bij Digitransfer B.V.

Leave A Reply