Top 10 – Netflix & Chill truien

0

Het mag dan langzaam weer lente worden, de cosy truien mogen gewoon in de kast blijven liggen. Het hele jaar door. Want we hebben truien nodig tijdens slome zondagen en fijne Netflix-avonden. Speciaal voor deze dagen hebben we de 10 leukste Netflix & Chill truien op een rijtje gezet. Trui aan, favoriete serie op en genieten maar!

Truien voor foodlovers

Bij een Netflix & Chill-avond hoort eten. We moeten iets te snaaien hebben als we aan het bingewatchen zijn, anders houden we het niet vol. Deze truien zijn perfect voor de foodlovers onder ons. Zij houden zo’n avond meer voor het eten dan voor Netflix, en terecht!

Truien voor professioneel bingewatchers

Bingewatchen is een sport. Als je meer dan vier uur achter elkaar naar een tv-scherm kijkt, krijgen je ogen het zwaar te verduren. Om dit te kunnen, moet je veel oefenen. Professioneel bingewatcher wordt je namelijk niet zomaar! Voor de professionals die het wel kunnen, hebben we twee heel toepasselijke truien ontworpen. Zo weet iedereen dat er met jou niet te sollen valt!

Truien voor serie-verslaafden

Breaking Bad, Grey’s Anatomy, Orange is the new Black en Friends zijn vier voorbeelden van enorm populaire series. Ze zijn bingewatch-waardig en laten je heerlijk verdwijnen in een andere wereld. Als eerbetoon aan deze series hebben we vier truien ontworpen. Ben jij fan van een andere serie? Laat het weten in de comments en wij maken een ontwerp voor je!

Zelf je eigen Netflix & Chill trui ontwerpen

In deze blog hebben we de 10 leukste truien op een rijtje gezet. Heb jij nou een heel tof idee? Laat het weten in de comments en misschien gaan wij hem wel maken! Ook kun je natuurlijk zelf aan de slag. Bedruk een sweater met jouw eigen ontwerp en geniet van die fijne Netflix & Chill momenten in stijl!

 

About Author

Marketeer bij Digitransfer B.V.

Leave A Reply