Top 10 shirts vrijgezellenfeesten

0

Gaat een vriend of vriendin van jou binnenkort trouwen en ben jij tot ceremoniemeester uitgeroepen? Dan is het ook de taak aan jou een knallend vrijgezellenfeest te organiseren, waarin de bruid en bruidegom lekker de aandacht trekken en een beetje voor gek worden gezet natuurlijk. Ben je ook nog op zoek naar leuke shirts voor een vrijgezellenfeest, bestel dan gemakkelijk een shirt uit onze top 10, of laat je inspireren door deze voorbeelden! 

‘His and her’ shirts voor het bruidskoppel

 Op de eerste plaats vinden we leuke shirts voor zowel de bruid als bruidegom. Het shirt voor de bruid is voorzien van de tekst ‘Bride’ en die voor de man met de tekst ‘Groom’. De shirts op de tweede plaats zijn voorzien van een hartje op de borst met daarin bij de man een smoking en bij de vrouw een jurk. De derde plaats wordt bezet door een variatie op het eerste shirt, nu namelijk met ‘Bride… loading’ en ‘Groom… loading’. Op het vierde shirt voor een vrijgezellenfeest vindt je opdrachten voor de man of vrouw in kwestie, die afgevinkt kunnen worden als ze succesvol zijn uitgevoerd.

Groom & Bride t-shirt vrijgezellenfeest

 

Groom en bride loading t-shirtVrijgezel shirt laatste avond uit

Shirts voor het vrijgezellenfeest van een man

De nummers 5 tot en met 7 worden ingevuld door shirt voor het vrijgezellenfeest van een man. Op de vijfde plaats vinden we de tekst ‘Sorry ladies, this guy’s getting married’, op de zesde plaats de tekst ‘Game over’ met daarbij een afbeelding van een man en vrouw met een trouwring en op de zevende plaats de tekst ‘Sold, of the market’.

Sorry Ladies this guy's getting married t shirtGame over t shirt vrijgezellenfeest Sold off the market shirt vrijgezellenfeest

T-shirt voor een vrijgezellenfeest van een vrouw

 De top 10 wordt uiteindelijk afgesloten met originele shirts voor dames die een vrijgezellenfeest vieren. Op de achtste plek de tekst ‘A night on the town before the gown’ en op de negende plaats ‘Stand back, I’m having a bachelorette party’. Als laatste worden er vaak shirt besteld met daarop ‘Future mrs’ wat je natuurlijk leuk kunt aanvullen met de achternaam van de bruidegom. Maar er zijn natuurlijk nog meer leuke t-shirts voor het vrijgezellenfeest van een vrouw.

A night on the town befor the gown t shirt vrijgezellenfeestStand back i'm having a bachelorette party t shirt Future Mrs t shirt

Nog opvallender is natuurlijk als je niet alleen voor de bruid of bruidegom een shirt laat bedrukken, maar ook voor de familie of vrienden die het vrijgezellenfeest meevieren. Kies bijvoorbeeld voor een shirt is dezelfde kleur als voor de bruid of bruidegom en jullie groep trekt geheid veel bekijks! Alle designs zijn uiteraard niet alleen op shirts te bedrukken, maar ook op longsleeves, truien of hoodies.

Share.

About Author

Comments are closed.