Top 10 – Winterse truien

1

Het ziet er gezellig uit en er is niks leuker dan op de slee van een berg af roetsjen, maar soms is de winter echt overleven. Het is koud, nat en donker. Een warme trui is dan geen overbodige luxe. In een gezellig kleurtje, met een grappige print en van heerlijke voering word je vanzelf weer warm. Wij hebben de 10 tofste wintertruien op een rijtje gezet, voor jong én oud.

Truien voor koffieliefhebbers

Tijdens de donkere ochtenden willen we het liefst allemaal in bed blijven liggen. Maar we moeten toch echt naar het werk of school. Om dit te kunnen verdragen, drinken we koffie. Veel koffie. Voor alle koffieliefhebbers hebben we twee erg toepasselijke truien ontworpen.

Grappige damestruien

De winter is koud, daarom verstoppen we ons in de dikke truien, lange broeken en geitenwollensokken. Waarom zou je als vrouw dan nog de moeite nemen om je benen te scheren? De linker trui slaat hierbij de spijker op de kop, weg met die scheermesjes! Met onze ongeschoren benen blijven we lekker binnen, want baby it’s cold outside!

Truien voor netflix-verslaafden

In de zomer word je raar aangekeken als je de hele dag binnen zit om series te kijken, maar in de winter mag het. Met een deken op de bank, thee of warme chocolademelk naast je kijk je de hele dag naar Stranger Things of Riverdale. Heerlijk.

Truien om in te knuffelen

Hierboven legden we al uit waarom bingewatchen zo fijn is in de winter, maar het kan nog beter. Kijk de hele dag series met je partner! Maak elkaar warm met hugs and cuddles, lichaamswarmte is namelijk de goedkoopste kachel op aarde. Heeft je vriend of vriendin nog even een zetje nodig om daadwerkelijk die nodige knuffels te geven? Drop de hint met deze truien!

Grappige truien voor kinderen

Wij volwassenen zijn niet de enige die het koud hebben tijdens de winter. Onze kinderen kampen met dezelfde problemen. Ze kunnen gezellig tegen papa of mama aan kruipen om warm te blijven, en warme chocolademelk met slagroom helpt natuurlijk ook. Maar dat is nog leuker in een toffe trui met grappige bedrukking.

Zelf een trui bedrukken

Hebben we je geïnspireerd, maar zijn onze designs toch niet helemaal wat je zoekt? Ontwerp en bedruk dan je eigen trui! In onze simpele ontwerptool kun je zelf een trui bedrukken met een eigen tekst of afbeelding. Daarnaast hebben we veel verschillende soorten sweaters die je kunt laten bedrukken. Zo is er voor ieder wat wils!

About Author

Marketeer bij Digitransfer B.V.

1 reactie

Leave A Reply