Top 5 Cadeau voor paardenliefhebber 🐎

0

Speciaal voor de echte paardenmeisjes hebben we een super leuke top 5 samengesteld van t-shirts en sweaters met paardenopdruk. Zo kun je gemakkelijk een origineel en tof cadeau voor paardenliefhebber vinden. Met onze favoriet op nummer 1: ‘Ik ben een paarden meisje, dat is net als een gewoon meisje, maar dan veel liever…’

-Cadeau voor paardenliefhebber ideeën-

In deze top 5 kun je inspiratie opdoen voor een cadeau voor een echte paardenliefhebber. Je kunt behalve deze standaard designs natuurlijk ook een leuke foto van diegene en het paard op een T-shirt of sweater laten bedrukken. Kies dan bijvoorbeeld voor een leuke foto op de voorzijde van het kledingstuk, en op de achterzijde de naam van het paardenmeisje en de naam van het paard. Denk aan: Emma ❤️️ Shadow

 

nr. 1cadeau voor paardenliefhebber - Ik ben een paardenmeisje - shirtIk ben een paarden meisje, dat is net als een gewoon meisje, maar dan veel liever… – Klik hier om te bestellen.

nr. 2

cadeau voor paardenliefhebber - I dont always go horse riding oh wait I do - hoodie

I don’t always go horse riding       oh wait…..     Yes I do!  –  Klik hier om te bestellen.

nr. 3I love my horse - shirt - Cadeau voor paardenliefhebber

I Love my horse – Klik hier om te bestellen.

nr. 4Hoefijzer - vest - cadeau voor paardenliefhebber

Hoefijzer (Tip: bij dit vest is het bijvoorbeeld erg leuk om namen op de rugzijde te laten bedrukken) – Klik hier om te bestellen.

nr. 5Yes I smell like a horse No I dont consider that a problem - shirt - cadeau voor paardenliefhebber

YES I smell like a horse NO I don’t consider that a problem – Klik hier om te bestellen.

Hoe kan ik een cadeau voor paardenliefhebber bestellen?

Je kunt de kleding met paardenopdruk uiteraard in heel veel verschillende kleuren, maten en soorten bestellen. En wil je nog meer leuke paardendesigns zien? Bekijk dan hier onze shop.

Klik op ‘pas ontwerp aan’ om een bedrukking toe te voegen of de kleur of positie van de bedrukking te wijzigen.

De kleding is te bestellen voor heren, dames en kids. Klik op de link onder de kleding, of klik op de afbeelding van de kleding en je komt meteen op de bestelpagina terecht. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met onze dames van de klantenservice.

Share.

About Author

Comments are closed.