Shirts voor mannen met een baard

0

Een baard straalt mannelijkheid uit, is sexy en trekt de vrouwen aan, wat wil je nog meer? Hoewel de media zeggen dat baarden in populariteit afnemen, vinden wij dat onzin. Wij zijn grote fans van de wilde bossen vol mannelijkheid. Daarom hebben we de 4 leukste shirts voor mannen met een baard op een rijtje gezet.

19 November is het ook weer Internationale Mannendag. Een dag vol testosteron, bier en voetbal. Ruwe mannelijkheid en gezicht- en borsthaar worden op deze dag geëerd. Een mooie dag om eens met een pilsje op de bank voetbal te gaan kijken, over auto’s praten en een goed stuk vlees op de barbecue te gooien . Want dat doen échte mannen, en dat horen ze juist te doen op Internationale Mannendag!

Fear the beard

Mannen met een baard zijn aardig en toegankelijk, maar ook zeer indrukwekkend. Want als je een baard hebt, dan zal niemand met je sollen. Mensen zijn bang voor het prachtige gezichtshaar, en terecht. Laat dit nog extra zien met dit t-shirt.

Een grote verantwoordelijkheid

Dat baarden veel werk vragen, wisten we al. Iedere dag trimmen, verzorgen en liefde geven kost veel tijd en moeite. Een baard is dan ook een grote verantwoordelijkheid. En dat mag iedereen weten.

Meten is weten

Hoe langer de baard, hoe mannelijker je bent. Het meten ervan is dan ook erg belangrijk. Dit t-shirt maakt de job een stuk gemakkelijker.

The bearded man

Je hoeft je vanaf nu niet meer voor te stellen. Waarom zou je? Je bent de man met de baard, dat is het enige wat telt.

T-shirt bedrukken voor mannen met een baard

Heb je zelf een tof idee voor een shirt in het teken van baarden? Ontwerp hem in onze ontwerptool of laat een comment achter onder deze blog. Wie weet gaan we jouw design wel maken! Je vindt meer ontwerpen in heel veel categorieën in onze Shop.

About Author

Comments are closed.