Vakantieshirts voor de hele squad

0

Het is alweer eind juni! Dat betekent dat de school (bijna) alweer is afgelopen. Je laatste tentamens of repetities achter de rug, en misschien heb je net wel gehoord dat je geslaagd bent voor je diploma? Dat moet natuurlijk allemaal gevierd worden en daarvoor Nederland niet de beste plek. Ben jij ook van plan om met een groep vrienden of vriendinnen lekker naar Spanje, Portugal, Italië of Bulgarije te gaan? Bestel dan nu matching vakantieshirts voor de hele squad!

Dezelfde vakantieshirts voor de hele groep

Als je al een beetje gaat bedenken wat er allemaal voor kleding je koffer in moet, bedenk dan ook dat het superleuk is om met de hele groep dezelfde vakantieshirts te dragen. Jullie vallen lekker op en kunnen elkaar ook gemakkelijk herkennen. Fijn als je op een vol strand ligt of in een drukke club bent. Het leuke is ook dat jullie zelf kunnen bepalen wat je op het shirt laat drukken. Wil je het bijvoorbeeld bedrukken met jullie namen erop? Of misschien wel de naam van jullie clubje? Of een van de volgende grappige uitspraken?

– Geschikt / Ongeschikt
– Vrijgezel / Geen vrijgezel
– Last clean t-shirt
– Eat, Sleep, Dance, Repeat
– Hello summer: Time to relax!

Niet alleen tekst is mogelijk, ook afbeeldingen. Dus je kunt er ook een foto van jullie hele groep op laten plaatsen, of een grappige afbeelding. Kijk voor inspiratie ook eens bij de standaarddesigns die je ziet tijdens het bestellen van kleding in onze webshop. We begrijpen dat niet iedereen veel geld over heeft zo vlak voor een dure vakantie, daarom is het bedrukken van kleding ook nog eens erg goedkoop!

About Author

Comments are closed.