Verras je moeder met een prachtig shirt

0

Op de basisschool maak je als kind voor Moederdag elk jaar weer mooie dingen, naast bijvoorbeeld kettingen, fotolijstjes, vazen en klerenhangers knutsel je ieder jaar weer de meest opvallende creaties. Na de basisschool wordt hier echter minder aandacht aan besteed, waardoor je bijna zou vergeten wanneer het ook alweer is. Even ter herinnering: zondag 14 mei dus!

Ben je op zoek naar een leuk T-shirt voor Moederdag? We hebben wat ideetjes voor je op een rijtje gezet. In onze themashop zie je bij de categorie Moederdag T-shirts een overzicht van alle designs. De onderstaande Moederdag T-shirts zijn voor €13,50 te bestellen in onze themashop.

Because i said so momlife - tshirt moederdagmoederdag t-shirt the best mum in the worldMama bear - moederdag shirt
Voted mommy of the year shirt

super mom t-shirt moederdag moederdag t-shirt beste mamamoederdag t-shirt supermum

Help! Wat is nu een echt persoonlijk cadeau voor Moederdag?

Moederdag is de dag waarop iedere mama eens lekker in de watten gelegd wordt. Dit als bedankje omdat ze altijd zo goed voor alles en iedereen zorgt, en om te laten zien dat je veel van haar houdt. Wel altijd weer moeite om een leuk, uniek cadeau te vinden en geen zin in alle standaarddingen zoals een boek, mok, bloemen en bonbons? Bestel dan een persoonlijk t-shirt (of bijvoorbeeld een mooie polo, trui of schort) met daarop een eigen bedrukking. Ontwerp een mooi shirt voor Moederdag om te laten zien hoe trots je op haar bent, zo mooi dat ze de kleding haast altijd wel zou willen dragen!

Leuke teksten voor een t-shirt voor Moederdag

De kleding kun je helemaal naar eigen inzicht ontwerpen, en we kunnen zowel de voor- als achterkant als de mouwen bedrukken met zowel tekst als afbeeldingen. Als je moeite hebt met het vinden van een leuke en lieve tekst kun je onderstaande teksten gebruiken of je hierdoor laten inspireren. Echt opvallend wordt de bedrukking helemaal als je een originele tekst combineert met een afbeelding van een trofee of een hartje, of een leuke foto van je moeder. In onze shop vind je een overzicht met leuke shirts voor Moederdag

‘I love Mom’
Beste moeder ooit
‘Every day should be mother’s day’
Supermom
‘Moeder sinds [jaartal]’

The best mom in the world t shirt

Tips voor het bestellen van kleding

Als je een shirt wilt bestellen voor Moederdag is het wel aan te raden goed naar de maattabellen van de kleding te kijken, en deze afmetingen te vergelijken met kleding die ze nu draagt. De kleding die wij verkopen hanteert de Amerikaanse maatvoering en deze verschilt van de Europese. Ontwerp een shirt met eigen bedrukking in de favoriete kleuren van je moeder, en zorg dat er altijd voldoende contrast zit tussen de kleuren van de kleding en de bedrukking.

Leestip: bekijk deze vijf toffe shirts voor Vaderdag.

About Author

Comments are closed.