Zet je stagiair origineel in het zonnetje

0

Om te laten zien hoe belangrijk stagiairs eigenlijk zijn hebben StudentenBureau en CNV Jongeren het initiatief genomen een dag voor hen uit te roepen. Op 22 mei zal weer veel aandacht worden besteed aan de rol van stagiairs binnen bedrijven, en wordt benadrukt hoe waardevol zij zijn. Doe mee door jouw stagiair in het zonnetje te zetten met bijvoorbeeld een leuk t-shirt!

Toon waardering voor stagiairs op 20 mei

Een stagiair komt meestal aan het eind van zijn studie een tijd meewerken in een organisatie, om zo werkervaring in de praktijk op te doen. Stagiairs krijgen op deze manier te zien hoe een organisatie werkt en voeren ook nog eens een nuttig onderzoek uit waar het bedrijf wat aan heeft. Maar er zijn meer voordelen voor de organisatie. Stagiairs werken gedeeltelijk ook mee in de praktijk, waardoor je minder duurdere medewerkers hoeft te hebben.

Zijn jullie een stagebedrijf en hebben jullie ook stagiairs meelopen voor de dagelijkse werkzaamheden, een speciaal project of onderzoek? Laat dan eens zien hoe blij je eigenlijk met ze bent. Een mooie manier om dit te doen is een stagiair een dagje te laten meelopen met de directeur of een collega naar keuze, een afdeling te laten aansturen, de hele dag van drankjes te voorzien of een lunch aan te bieden. Daarnaast kun je je een opvallend t-shirt voor ze ontwerpen met een leuke tekst of afbeelding waarop je bijvoorbeeld ‘CEO of today’, [bedrijfsnaam]loves the intern’ of ‘I’m the boss’ op zet. Zo weet iedereen gelijk dat het een bijzondere dag is.

First I Need Coffee t-shirt dag van de stagiair idee

Ontwerp een t-shirt voor ‘Dag van de stagiair’

Kies bijvoorbeeld voor een t-shirt in de kleuren van de organisatie, of laat op een wit of zwart shirt het bedrijfslogo met daarbij een van bovenstaande teksten drukken. Aangezien wij een ruim assortiment hebben is de keuze niet beperkt tot alleen een t-shirt, maar kun je ook mooie polo’s, truien of hoodies bedrukken. Een ontwerp is met behulp van ons designprogramma zo gemaakt en de kleding is ook nog eens erg goedkoop, waardoor je een maximaal resultaat voor weinig geld en moeite hebt. Een stagiair voelt zich een dag lang extra gewaardeerd, en heeft ook nog gelijk eens een leuke herinnering aan het bedrijf waar hij of zij heeft gewerkt!

About Author

Comments are closed.