GRATIS BEZORGING VANAF €25,-
Aanbevolen door ruim 94% van onze klanten

Verfijn je keuze

Wis alle filters

Buikband

Kies een kledingstuk en eventueel de gewenste kleur. In de designtool kun je vervolgens heel eenvoudig tekst en/of afbeeldingen toevoegen. Ook geef je hier de gewenste maten en aantallen op. Bij Digitransfer kun je je eigen ontwerp al vanaf 1 stuk bestellen. En dat is zonder meerprijs of verzendkosten!

v.a. € 9,95
Selecteer en bedruk
Buikband
Buikband
dames

Bekijk kleur
MAIL ONS    0183 82 02 09 8.6 klantbeoordeling

Buikband met eigen tekst!

Hoe leuk is het om tijdens je zwangerschap een buikband met eigen tekst te hebben! Het is tegenwoordig allemaal mogelijk. De zwangerschapsband kun je bijvoorbeeld laten bedrukken met een naam of grappige teksten zoals 'baby inside' of 'baby loading'. 
Deze teksten zijn overigens ook op gewone t-shirts te bedrukken. In de themashop hebben we een leuke categorie omtrent zwangerschap waar je leuke kleding vindt om je zwangerschap bekend te maken. 

Waar op te letten bij het bedrukken van je zwangerschapsband

We hebben het te bedrukken gedeelte van de band duidelijk afgekaderd. Wanneer je hier buiten komt krijg je een foutmelding. Zorg verder voor een duidelijke foto mocht je graag een foto op je buikband willen bedrukken. Het is alleen mogelijk om de voorzijde te bedrukken met je eigen tekst.

Een bedrukte buikband is ook hartstikke leuk om cadeau te geven. Een origineel cadeau wat ook nog eens heel persoonlijk is.