Verfijn je keuze

Verschil in collectie
Verschil in pasvorm
Wis alle filters

Caps bedrukken

Sorteren op
v.a. € 4,50
Selecteer en bedruk
Cap volwassenen
Cap volwassenen
caps

Bekijk kleur
v.a. € 4,50
Selecteer en bedruk
Cap Kids
Cap Kids
caps

Bekijk kleur
/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Email: info@digitransfer.info
Tel: (+31) 183 82 02 09

Caps bedrukken met naam, tekst of QR-code

Digitransfer kan caps bedrukken met een QR-code of je eigen naam of tekst. En petjes bedrukken zorgt er dus voor dat je van een heel standaard artikel een geheel persoonlijk product maakt. Petjes laten bedrukken is niet alleen leuk voor particulieren, maar kan trouwens ook heel goed voor bedrijven en verenigingen. Of je nu één enkele cap wilt hebben of een groot aantal, een cap ontwerpen doe je in een paar stappen in de unieke ontwerpmodule. Hierin is direct duidelijk hoe wij de caps bedrukken met je ontwerp, en wat de kosten zijn. Petjes bedrukken met je eigen naam of tekst zorgt ervoor dat je een uniek product hebt waarmee je laat zien wie je bent. Petjes laten bedrukken in grote aantallen zorgt voor een sterk groepsgevoel en zorgt bij medewerkers voor een uniforme, verzorgde en herkenbare uitstraling. Als je jouw bedrijfspand ook een herkenbare uitsraling wilt geven kun je bij Digitransfer ook terecht voor goedkope vlaggen en spandoeken. Wil je de aandacht vestigen op jouw bedrijfsnaam of logo dan kun je via de online tool gemakkelijk zelf een poster maken of natuurlijk eenvoudig een shirt laten bedrukken.

Petjes bedrukken voor een aantrekkelijke prijs

Een cap ontwerpen begint bij de keuze van de kleur (verkrijgbaar in veertien kleuren), waarna je je eigen ontwerp erop gaat plaatsen. Hoewel wij zeer goedkoop caps bedrukken, leveren wij toch producten van uitstekende kwaliteit. Petjes die wij bedrukken zijn 6 panel caps van 100 % katoen. De petjes die je kunt laten bedrukken zijn van zware kwaliteit en hebben een mooie afwerking. Een cap ontwerpen die iedereen past is geen probleem, omdat de caps naadloos verstelbaar zijn met een metalen sluitclip aan de achterzijde. De caps die wij bedrukken hebben dus gegarandeerd een goede pasvorm. Petjes bedrukken doen wij met flex- of flockfolie wat uiteraard wasbaar is.

Wil je petjes laten bedrukken om goed in het oog te springen, kijk dan ook eens naar de andere mogelijkheden van kleding bedrukking die wij bieden om een complete outfit samen te stellen en te ontwerpen.