Bezorging

Wij zijn van maandag 24 t/m woensdag 26 december gesloten. Ook maandag 31 december en dinsdag 1 januari gaan wij dicht. Je kunt op deze dagen wel bestellingen plaatsen via de website. Deze worden op 27 en 28 december en vanaf 2 januari verwerkt.

TIP!   Heb je nog iets nodig voor de feestdagen, bestel dan op tijd. Door de enorme drukte bij de post zijn de levertijden vaak langer dan normaal.

Nadat wij je betaling hebben ontvangen, wordt de bestelling binnen 5 werkdagen verzonden. Je kunt ook kiezen voor de optie “spoedorder”. Je bestelling wordt dan gegarandeerd binnen 3 werkdagen verzonden. Voor de reguliere verzendmethode betaal je bij Digitransfer geen verzendkosten. Voor een spoedorder betaal je een toeslag van € 25,00.

Alle bestellingen worden door ons verstuurd met de pakketpost van PostNL. Nadat PostNL jouw bestelling bij ons heeft opgehaald, ontvang je van ons per e-mail een Track & Trace code waarmee je de status van de bezorging kunt volgen. PostNL garandeert dat ruim 95% van alle postzendingen de volgende dag wordt bezorgd. De bezorgtijd is daarom bedoeld als indicatie en niet als garantie.