GRATIS BEZORGING VANAF €25,-
Aanbevolen door ruim 94% van onze klanten

Verfijn je keuze

Wis alle filters

Polo ontwerpen

Kies een polo en eventueel de gewenste kleur. In de designtool kun je vervolgens heel eenvoudig tekst en/of afbeeldingen toevoegen. Ook geef je hier de gewenste maten en aantallen op. En bij Digitransfer kun je je eigen
ontwerp al vanaf 1 stuk bestellen.

€ 7,50 / Stuk
Selecteer
Dames Polo comfort cut piqu 100 katoen goedkoop-t-shirts-bedrukken.be
Dames Polo comfort cut piqué 100% katoen

Bekijk alle kleuren
€ 17,50 / Stuk
Selecteer
dames Polo comfort cut double lacoste piqu 100 katoen goedkoop-t-shirts-bedrukken.be
dames Polo comfort cut double lacoste piqué 100% katoen

Bekijk alle kleuren
€ 17,95 / Stuk
Selecteer
dames Polo bodyfit jersey 100 katoen zware kwaliteit goedkoop-t-shirts-bedrukken.be
dames Polo bodyfit jersey 100% katoen zware kwaliteit

Bekijk alle kleuren
€ 11,50 / Stuk
Selecteer
Dames polo comfort cut piqu 65 Polyester  sports collection goedkoop-t-shirts-bedrukken.be
Dames polo comfort cut piqué 65% Polyester - sports collection

Bekijk alle kleuren
€ 19,50 / Stuk
Selecteer
Dames polo bi color comfort cut 100 polyester mesh  sports collection goedkoop-t-shirts-bedrukken.be
Dames polo bi color comfort cut 100% polyester mesh - sports collection

Bekijk alle kleuren
€ 17,50 / Stuk
Selecteer
Heren Polo comfort cut double lacoste piqu 100 katoen goedkoop-t-shirts-bedrukken.be
Heren Polo comfort cut double lacoste piqué 100% katoen

Bekijk alle kleuren
€ 17,95 / Stuk
Selecteer
Heren Polo bodyfit jersey 100 katoen zware kwaliteit goedkoop-t-shirts-bedrukken.be
Heren Polo bodyfit jersey 100% katoen zware kwaliteit

Bekijk alle kleuren
€ 21,50 / Stuk
Selecteer
Heren Polo met vlagmouw comfort cut piqu 100 katoen goedkoop-t-shirts-bedrukken.be
Heren Polo met vlagmouw comfort cut piqué 100% katoen

Bekijk alle kleuren
€ 9,50 / Stuk
Selecteer
Kinder Polo comfort cut 50 katoen goedkoop-t-shirts-bedrukken.be
Kinder Polo comfort cut 50% katoen

Bekijk alle kleuren
€ 12,50 / Stuk
Selecteer
Heren Polo comfort cut 100 dry active polyester mesh  sports collection goedkoop-t-shirts-bedrukken.be
Heren Polo comfort cut 100% dry active polyester mesh - sports collection

Bekijk alle kleuren
€ 12,50 / Stuk
Selecteer
Heren Polo comfort fit 65 polyester pre shrunk piqu  sports collection goedkoop-t-shirts-bedrukken.be
Heren Polo comfort fit 65% polyester pre shrunk piqué - sports collection

Bekijk alle kleuren
€ 19,50 / Stuk
Selecteer
Heren polo bi color comfort cut 100 polyester mesh  sports collection goedkoop-t-shirts-bedrukken.be
Heren polo bi color comfort cut 100% polyester mesh - sports collection

Bekijk alle kleuren
MAIL ONS    0183 82 02 09 0 klantbeoordeling

Polo bedrukken

Je wilt zelf graag creatief aan de slag met het ontwerpen van je eigen polo met je naam, een tekst, foto of logo? Dit kan heel eenvoudig bij Digitransfer. Wij bedrukken jouw ontwerp op een gewenste polo. We bedrukken een polo met flextransfer waardoor je een topkwaliteit polo ontvangt. Op deze pagina kun je kiezen tussen de verschillende polo’s zoals een polo voor dames, heren, kinderen. Er is ook nog een verschil tussen de pasvormen van de poloshirts. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor body fit of comfort cut. Selecteer met behulp van de filters je polo naar wens en ga aan de slag met het ontwerpen van je polo. 

Opties bij het bedrukken van een polo

Wil je een polo bedrukken, dan zal je snel de vele mogelijkheden ontdekken. Polo’s alleen maar aan de voorkant bedrukken? Natuurlijk niet. Om je de kleding helemaal naar eigen wens te kunnen laten ontwerpen, is het natuurlijk ook mogelijk een bedrukking te plaatsen op de achterkant of mouwen. Daarnaast zijn er geen grenzen voor wat betreft de bedrukking, deze kan namelijk een tekst zijn, maar ook een afbeelding of foto. Zo maak je de ideale kleding voor iedere gelegenheid, of dit nu voor een verjaardag, vrijgezellenfeest of evenement is, of dat het bedrijfskleding betreft.

Polo’s bedrukken is al mogelijk vanaf een stuk

Het voordeel dat Digitransfer heeft ten opzichte van veel andere drukkers is dat wij al een polo vanaf een stuk kunnen bedrukken. Laat dus echt unieke polo’s bedrukken die je zelf online ontworpen hebt, met eigen teksten, foto’s en afbeeldingen. 

In grotere oplage bedrukken wij vaak poloshirts als bedrijfskleding voor medewerkers. Een nette polo laten bedrukken met bedrijfsnaam en logo geeft medewerkers een zeer representatieve uitstraling. Of deze nu op een beurs of evenement staan, of direct contact hebben met klanten. Daarnaast zorgt een bedrukte polo met de bedrijfsnaam en een logo natuurlijk voor meer naamsbekendheid onder potentiële klanten. Als je een polo met een onder andere een logo wilt bedrukken voor personeel, let dan goed op de regels van de Belastingdienst die gesteld worden aan werkkleding. Het bedrijfslogo moet duidelijk zichtbaar zijn op de polo en minimaal een oppervlakte hebben van 70 cm2 per kledingstuk. Waar een T-shirt meer past bij een jonger en hipper publiek, past een polo meer bij een ouder en chiquer publiek. Niet alleen het soort kleding, maar natuurlijk ook de kleur speelt een rol bij de gewenste uitstraling. Als klanten poloshirts laten bedrukken als bedrijfskleding, wordt vaak voor stijlvolle kleuren zoals zwart, grijs, navyblauw en donkerrood gekozen.

Ook krijgen wij regelmatig de opdracht een polo te bedrukken voor bijvoorbeeld studie- of studentenverenigingen en wandelverenigingen. Door identieke polo’s voor de leden te bedrukken, voelen zij zich sneller en meer een hechte club. Ook bedrukken wij veel poloshirts voor sportverenigingen, die de teams tijdens trainingen en wedstrijden dragen. Voor ieder teamlid kan overigens een compleet sporttenue met bedrukking van de sportclub worden gemaakt. Laat je een polo met logo bedrukken, combineer deze voor een professioneel sporttenue dan met een kort sportbroekje, lange trainingsbroek en sportvest of -trui. In ons assortiment vind je zowel polo’s van katoen als van mesh die bedrukt kunnen worden.

Polo’s in allerlei soorten en maten

Zoals hierboven als genoemd, zijn er naast katoenen polo’s ook polo’s van mesh voor sporters. Dit zorgt voor een goede regulering van de lichaamstemperatuur tijdens het sporten en laat zweet snel verdampen. Belangrijk aan kleding is dat deze goed past. Dit geldt niet alleen voor sporters, maar ook bijvoorbeeld in het geval van bedrijfskleding, waar kleding die te groot of te klein is juist voor een onverzorgde uitstraling zorgt. In de Quality collectie vind je daarom bijvoorbeeld polo’s voor dames en heren met zowel een nauwsluitende als lossere pasvorm.

Unieke poloshirts voor feest- en verjaardagen bedrukken

Het personaliseren van producten is erg trendy. Mensen willen niet meer dezelfde items die iedereen heeft, maar echt iets unieks waaruit de eigen persoonlijkheid spreekt. Wil je ook een unieke polo bedrukken maar even niet zoveel inspiratie? Dan biedt de themashop op de website de nodige inspiratie voor het bedrukken van poloshirts en andere kleding. Zo hebben we leuke polo’s voor vrijgezellenfeesten, maar ook voor feestdagen zoals Koningsdag en Carnaval. Omdat we graag iedereen van unieke kleding voorzien, kun je hier bedrukte polo’s of andere kleding bestellen voor zowel mannen, vrouwen als kinderen en baby’s. Niet alleen leuk voor jezelf, maar natuurlijk ook als cadeau!

Zoals al eerder aangegeven is het grote voordeel van Digitransfer dat je polo’s bij kunt bestellen per stuk. Door de efficiënte bedrijfsprocessen is er geen sprake van verlichte grote aantallen en werken we snel en goedkoop, er zijn geen onverwachts hoge bijkomende kosten.

Praktische zaken bij het bestellen van bedrukte kleding

Nog enkele praktische zaken die we willen uitlichten. We zijn gevestigd centraal in Nederlander, namelijk in Gorinchem. Centraal tussen de grote steden Rotterdam, Utrecht, Breda en Den Bosch. Je bestelling ophalen in Gorinchem? Dat is geen probleem! Bij verzending bedraagt de levertijd van de polo tussen de drie en vijf werkdagen na ontvangst van betaling. Heb je de kleding echter eerder nodig? Geen probleem! In de winkelwagen kun je kiezen voor de optie ‘spoedorder’ waardoor je de order binnen drie werkdagen wordt verzonden.

Heb je nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice. Geen vragen? Start dan meteen met het ontwerpen van een polo!